Ergonómikus, funkcionális, puhatalpú babacipő

Az Attipas egy pillekönnyű, szuper rugalmas, ergonómikus babacipő amely biztosítja mindazokat a tulajdonságokat, amik a talp megfelelő fejlődéséhez szükségesek.

A talaj minden szabálytalanságának jó érzékelése által fejleszti a talp alkalmazkodókészségét, stimulálja a gyermek tapintását és tökéletesíti a talp és a teljes test egyensúlyi reakcióját.

Kevesen tudják, hogy a babák lábujjai szinte éppen olyan mozgékonyak mint a kézen az ujjak! Az Attipas egyedülállóan nagy teret enged a lábujjak szabad mozgásának, ami bizonyítottan fejleszti a gyermek egyensúlyi és kognitív készségeit.

Baba- és Mamabarát tulajdonságok

Az Attipas cipőket nagyon könnyű felvenni a legpufibb lábra is. A gyakran előforduló magas rüszt nem okoz problémát a viselésekor, hiszen a rugalmas felsőrész az alacsony és a magas rüsztre is éppen olyan finoman rásimul. Nagyobb babák már önállóan is könnyen fel tudják venni.

A talprész csúszásgátló, szellőzőnyílásainak köszönhetően pedig szellőzik a baba lába. Az Attipas bőrbarát, kiváló minőségű alapanyagokból készül, speciális, ragasztómentes eljárással.

Anyukák számára pedig nem utolsó szempont, hogy akár mosógépben is kimosható! 

Megjelenés

Az Attipas eredeti megjelenését több dizájn elismeréssel díjazták már.

Játékos sokszínűsége révén stílusos és vidám kiegészítője a baba ruhatárának.

Közel 30 féle megjelenés közül választhatod ki a babád karakteréhez vagy éppen aznapi öltözékéhez legmegfelelőbb modellt! 

Az Attipas cipőket különleges, áttetsző dobozban kapod meg, így külön csomagolás nélkül is tökéletes ajándék  :)

Összetétel

A cipők toxikológiailag tesztelt, bababarát, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, speciális ragasztómentes eljárással.

Talpbetét: 100% pamut
Cipőtalp: 100% szilikon (amiből a bébi rágókák is készülnek)
Felsőrész: 80% pamut, elasztán 17%, kaucsuk szál 2%, poliuretán szál 1%

Tisztítása egyszerű, kézi vagy kíméletes gépi mosással, maximum 30 Celsius fokon.

A Natural Herb kollekció tagjai kizárólag 100%-ban természetes színezőanyagok, az amúri parásfa és a gubacs kivonatainak felhasználásával készülnek!

Annak érdekében, hogy a Natural Herb cipők sokáig megőrizzék színüket, kézi (20-30 Celcius fok) mosás javasolt. Szárítógépben vagy közvetlen napon nem szárítható. Világosabb színű ruhadaraboktól elkülönítve ajánlott mosni.

 100% TERMÉSZETES

Méretek

Magyarországon 5 méretben kapható:

M: 109-115 mm (EU 20)

L: 116-125 mm (EU 21.5)

XL: 126-135 mm (EU 22.5)

XXL: 135-145 mm (EU 24)

XXXL: 145-155 mm (EU 25.5)